Blog

Descobreix les nostres novetats

Comença la Copa del Món 2016 en l’Estació de Sölden

En el Tirol austríac es troba la petita localitat de Sölden, que albergarà la primera prova de Copa del Món d’Esquí Alpí de la temporada 2015- 2016 els dies 24 i 25 d’Octubre.

Marcel *Hirscher i la guanyadora del Globus de Cristall Anna Fenninger són els actuals campions i rivals a batre durant la totalitat de les proves d’aquesta temporada.

En categoria femenina Anna no podrà revalidar el seu títol i es perdrà tota la Copa del Món a causa d’una lesió en el genoll esquerre. Les màximes aspirants a l’entorxat aquest any seran Jessica Lindell-Vikarby, Lindsey Von, Tina Weirather, Mikaela Shiffrin, Lara Gut i Tina Maze.

Per la seva banda, el campió austríac deurà competir amb Kietil Jansrud, Alexis Pinturault i Felix Neureuther per mantenir la supremacia mundial al llarg de tot el campionat.

Les nevades primerenques d’aquest any 2016 han permès obrir l’estació del Sölden en les dues glaceres alpins que comparteixen les instal·lacions amb neu pols de gran qualitat per a aquesta primera prova de la Copa del Món.

GrandValira comptarà amb una de les proves del calendari d’aquest any. En concret, els propers 27 i 28 de febrer de 2016 serà seu del circ blanc en categoria femenina. Molta sort a totes.

Deixa el teu Comentari