Top Class

Millora la teva tècnica amb el millor grup de professionals!

Servicio Top Class

Viu una experiència única amb el nostre servei Top Class, perquè aprenguis i millors el teu nivell de esquí de mà de professionals i d’una manera personalitzada.

Horari: de 9:00 a 17:00 | Caps de setmana: de 8:30 a 16:30
Obertura en relació a les pistes d’esquí.

Tel. +376 885 175

En CBbC Andorra oferim un servei Top Class per aprendre a esquiar o millorar el teu nivell de forma considerable.

Una fórmula ideal per gaudir d’una jornada a Andorra acompanyat d’un monitor que s’adaptarà a les teves necessitats de forma personalitzada.

El Top Class és un servei exclusiu impartit pels millors professionals. És un servei perfecte pel nivell personalitzat que se li ofereix a cada client. No importa si el teu nivell és principiant o avançat, se t’assignarà un monitor especial para a tu, oferint-te els millors consells, trucs i correccions per millorar d’una manera ràpida i fiable.

Espacio Interior Top Class

Aquest servei també compta amb vestuari, lounge i esquís de diferents marques segons prefereixis. A més, tens la possibilitat de realitzar gravacions i consultar els vídeo per trobar millores i correccions, Una manera ideal per trobar les teves fallades i explotar les teves habilitats al màxim!

El servei Top Class s’ofereix també per a nens, per la qual cosa us podeu apuntar tota la família al complet. Una opció ideal per divertir-vos i aprendre junts de manera personalitzada al nivell de cadascun!

Si els teus fills encara no han esquiat, serà una experiència inoblidable per a ells. Els monitors Top Class els transmetran la seva passió per la neu perquè aprenguin d’una forma segura i divertida.

A què esperes?